Voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, receptie, verjaardag

Martin Bommel zanger en gitarist, biedt u entertainment voor diverse gelegenheden. Zijn muzikaliteit, enthousiasme en brede repertoire staan garant voor een mooie muzikale omlijsting van uw avond. Liedjes van vroeger, liedjes van nu, om naar te luisteren en mee te zingen.

 

 

Werkwijze bij feesten, bruiloft en receptie

De muziek

Als zanger met akoestische gitaar is een optreden van mij geschikt voor bijna elk denkbare gelegenheid. Het kan dienen als luister, of achtergrondmuziek. Uw wensen staan voorop. Het geluidsniveau kan zodanig zijn dat uw gasten kunnen genieten van de muziek maar ook een prettig gesprek met elkaar kunnen voeren. Ik kan mij onder het publiek begeven wat sfeerverhogend werkt en uitnodigt tot meezingen.

 

In een bar of op een feest (of gewoon later op de avond!) zal de muziek meer op de voorgrond staan en is er meer interactie met het publiek. Ik maak dan gebruik van een geluidsband als begeleiding. Deze zogenaamde "backing tracks" zijn grotendeels zelf ingespeeld en klinken daardoor natuurlijk en professioneel. Speciale wensen zijn altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verzoeknummers, begeleiding van een (jubileum)lied of het spelen van een lovesong tijdens de huwelijksvoltrekking.

Afspraken

Om uw receptie, feest, bruiloft of andere gelegenheid tot een succes te maken bespreken we voor het optreden wat de wensen zijn, hoe mijn optreden op de avond ingedeeld wordt en andere belangrijke zaken. Dit leggen we van te voren schriftelijk vast. Wat kost het? Het tarief voor een optreden is afhankelijk van verschillende factoren. Zo maakt het verschil of ik wel of niet een geluidsinstallatie moet gebruiken. Neem voor meer informatie hierover geheel vrijblijvend met mij contact op.